Oportunitate

Vila deosebita, 12 camere, parcare curte 7 masini, Vatra Luminoasa

Aveti nevoie de un sediu deosebit pentru afacerea dumneavostra sau va cautati acel loc special pe care sa il puteti numi acasa ? Venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o vila superba de 12 camere, compusa din parter si etaj, care se afla in Vatra Luminoasa, intre cele 2 statii de metrou Iancului si Piata Muncii.

Nu doar vila este spatioasa ci intreaga proprietate, curtea oferind posibilitatea parcarii a nu mai putin de 7 masini.

Imobilul a fost amenajat ca si sediu al unei firme, inca de la intrare intampinandu-va o receptie moderna si cateva sali amenajate pentru intalniri de tip one to one. Pe masura ce inaintati in cladire, de-o parte si de alta a holului imens, sunt dispuse mai multe birouri dotate cu supraveghere video, bai, o bucatarie si chiar si o camera tehnica ce adaposteste centrala termica.

La etaj se gaseste de asemenea o camera tehnica, care apartine chiar departamentului IT, cateva birouri si sali de intruniri dar si o baie.

Toata cladirea are un design deosebit, astfel incat de la etaj nu putea sa lipseasca un business lounge, frumos amenajat si dotat cu mini-bar, canapele si fotolii confortabile.

Vila a fost renovara integral si amenajata dupa dorintele si necesitatile fostului proprietar. O puteti insa reamenaja dupa gustul propriu, fie pastrand-o ca si sediu de birouri pentru afacerea dumneavoastra, fie transformand-o intr-un camin relaxant si primior.

Zona in care se afla locuinta este ideala pentru oricare dintre cele 2 intrebuintari ale proprietatii. Ne aflam in zona Vatra Luminoasa, intre cele 2 statii de metrou Iancului si Piata Muncii, la aproximativ 10 minute distanta de fiecare dar in directii opuse. La aceeasi distanta se regaseste centrul comercial Mega Mall, dar si spitalul Monza sau Parcul National, Arena Nationala.

Va invit sa ne contactati pentru mai multe detalii si vizionari!

Localizare

Locotenent Victor Manu, Vatra Luminoasa, sector 2, Bucuresti

Pentru intrebari

Contactati-ne NON STOP

GALAXY IMOB

str. Dr. Nicolae Staicovici, nr. 17
sector 5, Cotroceni,
Bucuresti

Telefon: Afiseaza telefon

E-mail: Afiseaza email

Fa o oferta/Solicita vizionare

Fa oferta/Vizionare Raport Oferta